23 Temmuz 2011 Cumartesi

MimLeNeNLeR'in İlk Mimi


Öncelikle MiMLeNeNLeR bloğumuz hayırlı ve uğurlu olsun.Bu güzel fikir ve bayıldığım bu güzel blog için Tutsak abimize çok çok teşekkür ediyorum.Mim olayını çok seviyorum.
Birbirimiz hakkında çok şey öğreniyoruz.Şimdi heyecanla vakit kaybetmeden canım Dolunay blog dostumun mimini cevaplamaya çalışacağım.

Mim konusu sudur ; Yangın cıksa ( Allah korusun ) evden sadece tek bır esya ,nesne cıkarmanız gerekırse bu ne olur?

Çok zor bir soru.Allah korusun.Mimi gönderdiğinde de çok düşünmüştüm.Aklıma fotoğraflar geldi.Aile fotoğraflarımızdan vazgeçemezdim.İçinde çocukluğum,sevdiklerim,geçmişim yatıyor.Her bir fotoğrafa baktıkça o günlere geri dönüyorum.İyi ki fotoğraf makinesi icat edilmiş:) Bir de dizüstümden vazgeçmezdim.

Evet şimdi bu mimi,

http://sufi-saja.blogspot.com/

http://bitlipirelibirminikkedi.blogspot.com/

http://mvbln.blogspot.com/

http://laleninbahcesi.blogspot.com/

http://mavianne.blogspot.com/

http://anfaengerwriter.blogspot.com/

http://begonvilliev.blogspot.com/

http://gugukusu.blogspot.com/

http://mehbup.blogspot.com/

http://deli-anne.com/

http://kararli.blogspot.com/

http://blogyazmicamiste.blogspot.com/

http://bidosttt.blogspot.com/

http://benden-esintiler.blogspot.com/

http://dollycik.blogspot.com/

http://dr-jivago.blogspot.com/

http://visnap.blogspot.com/

blog dostlarıma yolluyorum.Kolay gelsin.



Dolunaycım Nilda'mın birinci yaşını en içten dileklerimle kutluyorum.Allah sağlık,huzur,mutluluk dolu yıllar geçirmesini nasip etsin.Analı babalı büyüsün.Nice nice güzel günlerini gör canım.

14 yorum:

tutsak dedi ki...

Bu mim'e yorumcu olarak cevap vermek istiyorum.
Cevap= ''EV ''

Adsız dedi ki...

canım cok tesekkur ederım.hem adımı anmıssın ,hem kızımı unutmamıssın.sana kocaman sevgıler yolluyorum.

yanı bıze bır mım gelırse blogumuzda degıl burada yorum atarak cevap verecegız oylemı ? dogrumu anlamısım :)

öpuyorum.hoşçakal.

Adsız dedi ki...

Sağolasın Tutsak abicim.Evet ev çok önemli.

Dolunaycım doğru anlamışsın.Yazar olmak istersen hemen yapabiliriz. Yazar olarak burada mimini cevaplayıp yollayabilirsin arkadaşlara.Ne demek canım Nilda'mız birtane:) sen de öylesin.ben de çok öpüyorum.

sünter dedi ki...

Hayirli olsun sayfaniz:)

Benim mime cevabim:
Eger evi kurtaramiyorsam ki muhtemelen kurtaramam itfayiceleri beklerim. Öncelikle kendimi disariya atmaya bakarim. Disariya cikmadan evvel icerde baska canli kimse yada hayvan varsa onlari da yanima alirim. O sirada büyük bir ihtimal elime cantam gelir cünkü hep portmantoda durur onuda hemen kaparim böylelikle cüzdan, banka kartim, nüfüs cüzdanim ehliyetimide kurtarmis olurum. Ehh ilk hamlede bu kurtardiklarim yeter zaten. Fotograflarimi kurtarmayi istesemde sanirim o anda onlara ulasamam.Ama önemli evraklarimin bulundugu bir dosyamiz var her ihtimale karsi onu kolaya koyduk her halde onuda kurtabilirim ki sonradan ugrasmayalim diye.
Zaten bir yangin ciktiysa ve herseyden önce o evden hepimiz canli cikabildiysek ne mutlu bize diye sevinirim. Diger her sey halloluyor nasil olsa. Kaldiki biz bu ihtimali düsünerek yangin sigortasida yaptirmdigimiz icin maddi bir kaybimiz olmaz. Can kaybi olmayincada maneviyatimiz bozulmaz.
Yinede Allah kimseye böyle bir sey yasatmasin...

Sevgiler:)

tutsak dedi ki...

Sevgili Sünter
Sayfanız değil, Sayfamız çünkü burada yazacak olan herkesin bu bloğun bir parçası yani yazarı da olmasını istiyoruz. Herkes Cevapları yorum olarak değilde post olarak verebilsin diye.
Sevgi ile kalın

Adsız dedi ki...

Sünter ablacım her zamanki gibi çok güzel cevaplamışsın.Teşekkür ederiz.Tutsak abimin de dediği gibi burası hepimizin bloğu.Yazar olarak da sizi aramızda görmek isteriz.Sevgilerimle.

guguk kuşu dedi ki...

hımmm çok zor bir soru. ben böyle kötü olayları düşünürken bile mahvolanlardanım, bu nedenle böyle şeyleri izlemem, düşünmem, okumam.....çok geriliyorum. ben neşeli mimlere cevap vereyim.

vişnap dedi ki...

Düşündüm düşündüm seçemedim ilk neyi kurtarırdım ?Sanırım anılarımı kurtarmaya çalışırdım .Ve güzel mim de ben de yer aldığım için çok mutlu oldum canım benim çok teşekkür ederim.Oldum olası hep sevmişimdir mimleri:)

Adsız dedi ki...

Merhaba Gugukkuşum.Tabii nasıl istersen.hakikaten zor bir mim.Allah kimsenin başına vermesin.sevgilerimle.

Vişnapçım ben teşekkür ederim sağolasın.Bende çok seviyorum mimleri:) Tutsak abimize bir kere daha teşekkür ediyorum böyle güzel bir blog oluşturduğu için.Sevgilerimle.

öykü dedi ki...

Hayırlı Ugurlu olsun dılıyorum
Sevgılı Tutsak...

tutsak dedi ki...

Hepimize Sevgili Öykü

Begonvilli Ev dedi ki...

Ben de ''hayırlı olsun'' diyorum..Aslında bu mimler konusunda pek de becerikli değilim. Geniş bir zamanda güzelce yanıtlayayım der unuturum. Bu kez de biraz geç kaldım galiba:)

Eveet, aman Allah hepimizi korusun ama diyelim ki böyle bir felaket geldi başıma; bizim evde benden başka canlı mutlaka olur. Malumunuz, eşim, Minik bir de Jane var. Ne yapar eder onları çıkarmaya çalışırdım. Eyvahlar olsun, bizim daire yedinci katta. Atlayamayız, merdivenlerde dumandan boğuluruz. Offf ! Ne trajik bir ölüm şekli.:((

Adsız dedi ki...

Allah korusun.Allah hiçbirimize yaşatmasın.BegonvilliEvcim hoşgeldin.Çok güzel cevaplamışsın.Teşekkür ederim.Allah sevdiklerinizle sağlık,huzur ve mutlulukla yaşamanızı nasip etsin.Yazar olarak da sizi aramızda görmek isteriz.İsterseniz mail adresinizi Tutsak abimizin kamilbekiryaylim@gmail.com adresine yollarsanız hemen davetiye yollarız.sevgilerimle.

Zeugma dedi ki...

Öncelikle; böyle güzel bir fikir oluşturduğunuz için kutlar, geç gördüğüm için özürlerimi iletirim..

Buradan yanıtlıyorum:
Eşya(nesne) olarak sormanızdan dolayı ''Bilgisayarımı kurtarırdım ben de,'' diyorum... Özellikle foto albümlerimin hepsi içinde olduğu için...
Teşekkür ediyorum, sevgilerimle..