25 Temmuz 2011 Pazartesi

Sünter

sünter dedi ki...







Hayirli olsun sayfaniz:)

Benim mime cevabim:
Eger evi kurtaramiyorsam ki muhtemelen kurtaramam itfayiceleri beklerim. Öncelikle kendimi disariya atmaya bakarim. Disariya cikmadan evvel icerde baska canli kimse yada hayvan varsa onlari da yanima alirim. O sirada büyük bir ihtimal elime cantam gelir cünkü hep portmantoda durur onuda hemen kaparim böylelikle cüzdan, banka kartim, nüfüs cüzdanim ehliyetimide kurtarmis olurum. Ehh ilk hamlede bu kurtardiklarim yeter zaten. Fotograflarimi kurtarmayi istesemde sanirim o anda onlara ulasamam.Ama önemli evraklarimin bulundugu bir dosyamiz var her ihtimale karsi onu kolaya koyduk her halde onuda kurtabilirim ki sonradan ugrasmayalim diye.
Zaten bir yangin ciktiysa ve herseyden önce o evden hepimiz canli cikabildiysek ne mutlu bize diye sevinirim. Diger her sey halloluyor nasil olsa. Kaldiki biz bu ihtimali düsünerek yangin sigortasida yaptirmdigimiz icin maddi bir kaybimiz olmaz. Can kaybi olmayincada maneviyatimiz bozulmaz.
Yinede Allah kimseye böyle bir sey yasatmasin...

Sevgiler:)

4 yorum:

tutsak dedi ki...

Sevgili sünter ben sizin yerinize yayınladım post'unuzu ancak yazarımız olarak sizi bekliyoruz.
Sevgi ile kalın

sünter dedi ki...

Sevgili tutsak seve seve olurum da nasil olacak o is tam anlamadim...Yani benim ne yapmam gerekiyor?

tutsak dedi ki...

Sevgiii Sünter
bloğunuzu açtığınınz mail adresini bana bildirirseniz size yazar olmanız için davetiye göndereceğim ve onu kabul ederek bloğun yazarı olacaksınız

Adsız dedi ki...

Sünter ablacım yazar olarak da aramıza katıldığın için çok mutlu oldum.Hayırlı,uğurlu olsun.Daha önce de söylediğim gibi çoook güzel cevaplamışsın.Teşekkür ederim.sevgilerimle.Nice mimleree:)