8 Ağustos 2011 Pazartesi

KEŞKE HAYATTA OLSALARDI...

Yeni bir haftanın başlangıcında herkese tekrar Merhaba...

Bu haftaki konu seçme görevi bana verildiği için öncelikle Sevgili Tutsak'a teşekkür ediyorum.Anlık sıkıntılardan kurtulmak,farklı şeyler düşünmek ve eğlenmek adına yeni konu önerileriniz var ise bizimle iletişime geçebilirsiniz neticede bu sayfa hepimizin fikirleriyle şekillenecek...


Bize "Bugüne kadar kaybettiklerinden kimi özledin?" sorusu yöneltilse hemen kişisel listelerimizi doldururuz.Ben bu sefer farklı bir şey yapmak istedim.Yaşadığımız bu topraklar da bizimle nefes almış Türk tarihine iyi eserler bırakmış, yüzümüzü güldürmüş, yeri geldiğinde gururlandırmış isimleri hatırlamak ve anmak adına şöyle bir soru hazırladım.Bugün hayatta olmayan ancak "Keşke sağ olsalardı" diyebileceğiniz isimleri istiyoruz sizden ve tabii sebepleriyle "onları neden geri isterdiniz?"

İlk etapta isim sayısını üç sınırlandırmayı düşündüm ancak aklıma epey bir isim geldi anmaya değer...
Kişi ve kategori sınırlaması olmadan içinizden nasıl gelirse yazabilirsiniz. :))

Sağlıcakla kalın.

3 yorum:

tutsak dedi ki...

Sevgili İGG (Umarım kısaltmama kızmazsın)
Ben teşekkür ediyorum ilgine ve gösterdiğin emekten dolayı. Senin de dediğin gibi burası hepimizin ortak kullanım alanı artık. Ben başlatmış olabilirim ancak daha güzele taşımak hepimizin katkılarıyla olacaktır. Bu yüzden tüm arkadaşlarımız blogda yönetici konumunda olacaklar.
SEVGİ İLE KALIN

tutsak dedi ki...

Sevgili İGG
Bloğumda yayınladım miminize cevabımı
Sevgiler

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

estafurullah ne demek,beğenmenize bende memnun oldum.İlk fırsatta bende yazacağım.:)
Sağlıcakla kalın.