10 Ağustos 2011 Çarşamba

Mim 3 -Keşke Hayatta Olsalardı -Kamikaze

Ben öncelikle bu güzel mim için İçimden Geldiği Gibi arkadaşıma teşekkür ediyorum.Ben Türk Musiki Tarihine ve Türk Sinema Tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve Türk halkının sevgisini kazanmış Zeki Müren ve Ayhan Işık,Belgin Doruk'u sevgi ve saygıyla anıyorum.Türk Sinemasının taçsız kralı Ayhan Işık ve Belgin Doruk'un filmleriyle büyüdük.Bize masumiyeti,aşkı,aşk için emek vermeyi,sadakati öğrettiler.Bir çok değerli sinemacı Türk Sinemasına emek vermişler gerek oyuncu gerekse kamera arkasında canla başla çalışan teknik ekip olarak.Bugün bile televizyonda çıktığı zaman Yeşilçam filmlerini mıhlanıp olduğumuz yere seyrediyoruz.Ayhan Işık bir dönem şarkı da söylemiş.

Türk Musikisine kazandırdığı besteler ve büyük üstadların eserlerine bülbül gibi şakıyan sesiyle hayat veren Zeki Müren unutulabilir mi? Türk Musikisine yüreklerini koymuş gerek besteleriyle gerek icralarıyla unutulmayan sanatkarlarımızı da sevgi ve saygı ile anıyorum.

Ve sizlere Zeki Müren'in "İşte Benim Zeki Müren" ve Ayhan Işık'ın "Gönül Belası" isimli şarkılarının videolarını paylaşmak istiyorum.
Ruhları şad olsun..


zeki müren işte benim zeki müren videosu




AYHAN IŞIK - Gönül Belası 1974 (Plak 1. Şarkı) videosu

4 yorum:

tutsak dedi ki...

Güzel bir yazı ve güzel paylaşımlar için teşekkürler Kamikaze

Adsız dedi ki...

Rica ederim Tutsak abicim.Tekrar bu güzel mim için İçimizden Geldiği Gibi arkadaşıma teşekkür ediyorum.Siz ve yazan tüm arkadaşlar çok güzel paylaşımlarda bulundunuz.Sevgilerimle.

Anindayorum.com (Abraham) dedi ki...

nerde o eski filimler hepsini özledik

Adsız dedi ki...

Merhaba hoşgeldiniz.Evet unutulmaz filmlerdi.Bir başkaydı o filmler..Allah hepsine rahmet eylesin.Nur içinde yatsınlar..