6 Eylül 2011 Salı

MİM 6 - yaşamın kıyısında

Herşeyden önce kader varsa kaderi yazmak istemezdim. Yazacağım kader çok mükemmel ve isteğim doğrultuda olacağından yaşamı tanıyamaz, yaşadıklarımdan da zevk alamazdım. Bilinen ve yarını olan bir yaşamda ne umut vardır ne de süpriz. Acıya ise yer verilmez.

Ama illa bu mim, yaşamak istediğimiz hayatı bize bizi sınamak için yazılması gerekiyorsa gerçeği yazmak ne bu satırlara ne de sayfalara sığar. Çünkü insanoğlunun istekleri sınırsızdır, asla hiç birinden ödün vermek istemez.

Bu mimi hazırlayan arkadaşa teşekkür eder, acımasızca cevap verdiğim için özür dilerim.

Sevgilerimle...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nur ablacım acımasızca olmamış.Doğru söylüyorsunuz.İsteklerimiz sayfalara sığmaz.Teşekkürler yazınız için.sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

sayın yaşamın kıyısında öncelikle selamlar :) aslına bakarsak kamikazenin de dediği acımasızca olmamış...ama sanırım biraz başka boyutuna bakılmış olayın...ben şahsen bu mimi hazırlarken içimizdeki uhteler, hayatımızda ki keşkelere değinmek istemiştim :) şahsen ben çok güzel hareketler bkm ekibinde ki ibrahim in yerinde olmak isterdim, yada genç bir yazar olup herkese ulaşabilmek, yada ne biliyim şuan da oynanan avrupa basketbol şampiyonasında o takımda yer almak isterdim...bu bence doyumsuzluktan çok hayallerini ortaya koymaktı... ama işin gerçek boyutunu bizlere yansıttığın için teşekkür ederim :)
saygılarımla...