7 Eylül 2011 Çarşamba

Yeniden başlasın!

Photobucket

Mim konusu tam benlik, ne zaman sıkılsam bir gıdım nefeslik hayal kurarım. Hayat kendi ellerimizde olsa, kader yamuk yapmasa, felek vurmasa hayat dediğimiz sayılı gün gerçekten de güzel olur muydu acaba? Acıyı bilmeden tatlının kıymeti kalır mı? Tamam mim konusuna sağdık kalıp yeniden başlasın demenin zamanıdır.

Hangi ülkede doğduğun önemli değil hangi ailede doğduğun önemli. Ailemin şimdiki gibi eğitime herşeyden çok önem vermesini isterdim. Ama bir farkla ailemin maddi olanakları çok yüksek olsun, istediğim okula gidip, istediğim dilleri rahatlıkla öğrenebilmek ve bu konularda sıkıntı çekmemeyi isterdim. Çok fazla hayali olan, arada yaratıcılık damarları tutan biriyim o nedenle dünyada geçerliliği olan bir meslek seçip damarım tuttukçada yaratıcılık alanlarında da rahatlıkla vakit geçirebilmeliyim. Mimari restorasyon/ dekorasyon alanında çalışmalı, ingilizce- fransızca-italyanca bilen birir olmalıyım. Arada iş projelerim bittikçe hobilerim için diğer ülkeleri gezebileyim. Derken günün birinde beyaz atlı çekiğim, biricik aşkım jung woo sung ile karşılaşık evleneyim. Onun film projeleri arası ben mesleğime ağırlık verirken film zamanalarında çocuklarımızın eğitimi ile birebir koşuşturayım. Sağlıklı mutlu yaşayalım.

Yok yok bu mim toparlanamaz:) anladım ki neye ihtiyacın varsa hayalin öncelikleri o noktada işliyor:) kpss belasından öyle bunaldım ki sınavsız meslek istedim, koreli sevdiceğimi o kadar istedim ki baş göz oluverdik:) Yani bana bu kadarı bile dünyalar benim olmuş gibi yeter.Hayaliniz bol olsun mimdaşlarım:)

Tarih84

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım tüm hayallerin bir bakmışsın gerçek oluvermiş:)Diliyorum olacak:)çok güzel yazmışsın.

tarih84 dedi ki...

keşke, sağolasın:)