15 Ağustos 2011 Pazartesi

MİMtolji-Kaçınılmaz sorular

Yavv öyle bir ön motivasyon oldu ki sanki gerçekten sınava giriyor gibi hissettim kendimi... :)
Peki hocam başkıyorum soruları cevaplamaya bende tüm hzımla... :)

1-)Ben zaten yapı olarak sinirlenmeyi sevmem ama sinirlendiğğim anlarda da kenimi kontrol etmek için 3 şeyden birini yaparım.. :)
  • İlk olarak etrafta kağıt kalem varsa birşeyler çizerim..Karikatür yada ufak karalamalarla sakinleşmeye çalışırım...
  • Baktım kağıt kalem yok piyasada, şarkı dinlerim...Müzik ciddi manada iyi bir terapi ve rahatlama şekli bence...
  • Baktım ikiside yok ozaman bir köşeye çekilrim ve susarım...Ölüm olsa konuşmam...Zaten tripcan lakabının çıkış yeri ordan...Sinirlendiğimde ketum olmakta üzerime yoktur :)
2-) Geldik diğer sorumuza...Ya bu soruyu cevaplarken inanın çok düşündüm...Çünkü şahsen nacizane kendi hayatım zaten film tadında başlayıp öyle devam ettiği için o olasılıklardan hepsinden bolca mevcut... :D aslında bu soru tam bana reklam yapma fırsatı veriyor sitem için ama neyse :p Onun için aklıma gelen ilk olayı anlatıcam...Hem mutluluk hemde üzüntü olsun...
Ben geçen sene bir kızla tanışta...Görseniz tatlı mı tatlı iyi mi iyi...Böyle bi tatlılık yok...Ve bu kız hata yaptı ben sevdim diye oda sevdi...Ama küçük bi sıkıntı vardı ben seviyor olmama rağmen şizofrenide yeni diyarlara yelken açtığımdan dolayı;yine kendi yazdığım bi senaryoya onu alet edip korktum ve terkettim...Hala pişmanım öyle bir kızı bıraktığım ve okadar keder içine düşürdüğüm için...Umarım birgün beni affeder...
Yanlız buda alkolikler toplantasında ki konuşmalara döndü :D Ben zerk ben bir alkoliğim... :) neyse...
3-)Ya ciddi mana da bu soru için çok kişi geldi aklıma ama benim gönlümden her zaman ilk geçen kişi niyeyse o oluyor...Ben her ne kadar yazmaya çalışsamda içimde dur durak bilmez bir tiyatro aşkı var... (azcık övünüyüm amatör olarak devam etmeye çalışıyorum hala...) Bundan dolayıda hep hayranlık duyduğum ve keşke onun gibi olabilsem dediğim kişi Rasim ÖZTEKİN dir...O benim üstadım işte.. :)
4-)Bu soru çok basit... :D
  • Birisinin bana yaklaşıp "gardaşşş" demesi...
  • Ukalaca "sen anlamazsın" demesi...ki ben onu cebimden çıkarırım :p
  • O kadar yardım etmek istememe rağmen "sana ne" demesi...
5-)Dünya görüşüm basit ya..Ben örf adetler doğrultusunda mantık ve vicdanın kabul ettiği bir insalık temelli dünya görüşüne sahibim :) Ben anlamadım anlarsanı söyleyin :))
6-)Ya işte bu soru biraz beni utandırdı...Çok fazla bir kitap geçmişim yok...Malum hayatımın hızı ve okuduğum bölmün sıkıntıları bla bla bla...İşte neyse öyle... :( Ama gerçekten kendimi bulduğum bir yazar varsa o da Fyodor Dostoyevski dir...Onun kitaplarında çoğunda anlattığı "hayalci" dediği karakter tamamen benim iç dünyamı yansıtıyor...Ve tabi tasvir yeteneğine de her zaman hayran kalmışımdır... :)

Umarım hocam geçer not alrım yaa...Çok heyecan yaptın böyle yeni nesil nasıl diyor...heh buldum "kal geldi oha oldum" falan filan işte :) Umarım beğenerek okursunuz... :) 
Tripcandan sevgilerle...

4 yorum:

Pabuç dedi ki...

Süper..Böyle mime böyle cevaplar daha ne olsun :) amacıma ulaştım neşeyle yazdım yorumlarını da neşeyle okuyorum :)

Geçer not aldın evladım:)

Unknown dedi ki...

abuuu çok mutlu oldum örtmenin :D yıldızlı pekiyi verin vari ilk ben yaptın bitirdim :p yupii... :D artık babama piskilet aldırabilirm :p

bu arada şaka bi yana ellerine sağlık çok tatlı bi mim olmuş :)

Pabuc dedi ki...

Teşekkürler elimden geldiğince ciddi mim hazırlamaya çalıştım ...Elinden gelen ciddiyet bu muydu dersen buydu :)


Mim konusunda hiç iyi değilimdir işim gücüm eğlence işte :)

Beğenmeniz bizim için onurdur efem...

Adsız dedi ki...

Çok çok güldüm tripcan yorumuna:)) Allah da seni güldürssün:) Çok süper cevaplamışsın.Eline sağlık.Pabuç arkadaşıma da eğlenceli sorular için sağol:) kafamı dağıttım.terapi gibi geldi:)