21 Eylül 2011 Çarşamba

MiMtoloji 7 ve MiMtoloji 8.....

Merhaba dostlar...Sınavlar dolasıyla uzun süredir giremiyordum internete....Önceki mim i istemsizde olsa es geçtiğimden dolayı baktım olmıcak ikisine birden cevap vermek istedim izninizle... :)

MİMtoloji 7
1) Çocukluk yıllarımda dehşet bir aile baskısı ve aman başına bişey gelcek korkusuyla yetiştiğimden en sevdiğim oyun evin duvarlarına sıkışmasına rağmen ileride herkes tarafından düşünülmüş olduğunu öğrendiğim çocukluğun değişilmez şizofrenik oynu mandaldan robot yahut bomba yaparak imkansızlıklar ile yapılan basit lego oyunlarıydı :)
2) Biraz abartı gibi görünsede ilkokul yıllarımdan tüm arkadaşlarımı hatırlamakla beraber çoğuyla görüşüyorum... Aklıma gelen ilk isim ezeli rakibim zeyneptir... :) Zeynep odtü matematiği bitirmiş olup şuanda halk bankasında müfettiş olarak çalışmakta :)
3) İlk tanıştığım kişide ilk dikkat edeceğim şey konuşmasıdır...Bence insnalar konuşma tarzı kullandığı kelimeler ve tutumuyla istediği kadar sakladığını düşünsede kendiyle ilgili bir çok şeyi anlatır bence.....
MİMtoloji 8

HERŞEYE RAĞMEN...öyle bir kelime ki içinde sabrı, hüznü, ümidi ve kaybetmişliğe rağmen mağrur bir duruşu barındırır...İnsan derken karşısındakine "herşeye rağmen" yıkık evinden çıkardığı küçük bir fotoğraf yada oyuncağa bakar gibi bakar geride bıraktıklarını umursamamaya çalışırken... Küller arasında minicik bir kor tanesi bulmaktır herşeye rağmen.... :) En kötü anlarda polyana denen en büyük yalancı zillinin kendisine inanmasanda gölgesinde barınmayı kabullenmektir...Herşeye rağmen çok şey yazılır bunun üzerine ama işte benim oyuncaklarım yok fotolarım yok yok babam yok...onun için neyse...sağolun bu güzel mim için...sanırım ilerde ilk işim sacede bu konu üzerine bir hikaye yazmak :) sevgi ve saygılarımla görüşmek üzere.... :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tripcan seni uzun bir süre sonra yeniden görmek çok güzel:) çok güzel yazmışsın:)hİkayen eminim süper olacak.Sınavların güzel geçsin.Hayırlısıyla okulunu bitir inşallah.sevgiler:)